Zinkanoder, Båt

Zinkanoder Båt
Korrosion på båtar är ett känt problem sedan många år tillbaka. Orsaken till korrosion kan vara ett mycket komplext problem att utreda och komma till rätta med. Detta är en skadlig process som kan orsaka allvarliga och kostsamma skador på skrovet, propellrarna, propelleraxlarna, rodret, axelbärare, stödbockar och övrig utrustning på båtens undervattenskropp.

Med en zinkanod skyddar du båtens metalldelar mot korrosion. Anoderna monteras under vattenlinjen och i anslutning till de metalldelar som ska skyddas. Zinkanoder bör bytas ut när ungefär hälften av den är bortfrätt.
Ring oss på Capella Marin

Ett brett utbud av zinkanoder för båtar

Capella Marin AB har varit verksamma och specialiserade på båtens framdrift i över 40 år och besitter stor kompetens. Vår huvudsakliga inriktning är dimensionering, import och försäljning av propellerdelar.

Med de rätta resurserna och tillgångarna kan vi erbjuda kvalitativa servicearbeten, samt göra propellerberäkningar. Vänd dig gärna till oss när du söker kvalificerad support.
Skulle produkten du söker av någon anledning inte finnas på vårt lager, så kan vi i samarbete med vårt vidsträckta kontaktnät och goda relationer till ett flertal importörer alltid lösa det det.

För vidare information angående våra zinkanoder för båtar är du varmt välkommen att ringa till oss på Capella Marin AB. Vi besvarar eventuella frågor och berättar närmare om hur vi kan hjälpa dig!

KATALOG 2018
Har du frågor?