Propellerservice, Stockholm

Propellerservice Stockholm
Har din båtpropeller skadats? Oavsett vilken typ av skada den råkat ut för så kan vi på Capella Marin AB i Stockholm hjälpa dig i vår egna mekaniska verkstad. Hos oss erbjuder vi våra kunder snabb propellerservice, samt övriga reparationsarbeten som exempelvis axelriktning, fräsning, svarvning, roderriktning och stigningsändring av bronspropellrar på riktblock.

Sedan starten 1973 har vi reparerat en rad olika propellermodeller i material som stål, och brons för både större fritidsbåtar och kommersiell sjöfart. Vi utför propellerservice för de flesta stål- och bronspropellrarna.
Ring oss på Capella Marin

Vi utför propellerservice av en rad olika modeller i Stockholm!

Capella Marin AB besitter stor kompetens och lång branschvana. Vi är specialiserade på båtars framdrift där vår huvudsakliga inriktning är dimensionering, import och försäljning av propellerdelar.

Med rätt utrustning och tillgångar kan vi erbjuda kvalitativ propellerservice, samt göra beräkningar för propellrar med varierande specialprogram. Vänd dig gärna till oss när du söker kvalificerad hjälp vid propellerproblem.

Skulle produkten du söker av någon anledning inte finnas på vårt lager, så kan vi tack vare ett vidsträckt kontaktnät och goda relationer till många importörer alltid fixa det.

Vid frågor och funderingar kring vår propellerservice är du välkommen att ringa oss på Capella Marin AB i Stockholm. Vi besvarar dina frågor och berättar närmare om hur vi kan hjälpa dig!

KATALOG 2018
Har du frågor?