Propellerreparationer, Stockholm

Propellerreparationer Stockholm
Har propellern till din båt blivit skadad? Oberoende av vilken typ av skada ärendet gäller så kan vi på Capella Marin AB i Stockholm hjälpa dig. I vår egna mekaniska verkstad kan vi utföra snabba propellerreparationer och andra servicearbeten som svarvning, fräsning, axelriktning, roderriktning och stigningsändring av bronspropellrar på riktblock.

Sedan 1973 har vi reparerat alla typer av propellrar i stål och brons för såväl större fritidsbåtar som för kommersiell sjöfart. När vi utför en propellerreparation återställer vi propellern så bra som möjligt.Ring oss på Capella Marin

Vi utför alla slags propellerreparationer i Stockholm!

På Capella Marin AB är vi specialiserade på båtars framdrift.
Vår huvudinriktning är dimensionering och import, samt försäljning av propellrar, axlar, drivknutar, lager osv.

Vi har lång erfarenhet och en unik kompetens inom branschen. Med de rätta resurser och utrustning kan vi erbjuda kvalitativa propellerreparationer samt beräkningar för propellrar med olika specialprogram. Vänd dig gärna till oss för kvalificerad hjälp vid propellerproblem.

Ifall varan du söker av någon anledning inte skulle finnas på vårt lager, så kan vi tack vare vårt breda kontaktnät och goda relationer till ett flertal importörer alltid lösa det.

För vidare information om våra propellerreparationer är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på Capella Marin AB i Stockholm. Vi besvarar eventuella frågor och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig!

KATALOG 2018
Har du frågor?