Propelleraxeltätning

Propelleraxeltätning
Med en högkvalitativ propelleraxeltätning kan man minska underhållskostnaderna, efterjusteringarna och framtida servicekostnader som uppstår på grund av traditionella axeltätningar. Man får även en axeltätning som är dropplös vilket innebär att man besparas slagvatten i kölsvinet.

Propelleraxeltätningar är konstruerade för att uppfylla särskilda krav för både fritids- och yrkesbåtar.

Propelleraxeltätningarna är tillverkade för att uppfylla de särskilda krav som finns för både fritids- och yrkesbåtar. Tätningarna kräver ingen egen packning, utan behöver bara kontrolleras med rätt intervall. Våra axeltätningar är lätta att installera och är en utmärkt ersättning för äldre tätningsvarianter. Det enda som egentligen behövs är en korrekt utförd installation och normal tillsyn.

Propelleraxeltätningar för såväl fritidsbåten som yrkesbåten

Capella Marin AB har sedan starten 1973 arbetar med fokus på båtars framdrift.
 Huvudinriktningen inom verksamheten är dimensionering, import och försäljning av propellrar, axlar, drivknutar, lager etc.
Med mångårig erfarenhet har vi idag en unik kompetens inom branschen. Vi har en egen mekanisk verkstad, vilket gör att vi med fördel kan erbjuda snabb och kvalitativ service till alla våra kunder.
Vi har ett stort kontaktnät och hållbara relationer med många olika importörer i norden, vilket gör att vi alltid kan fixa snabba leveranser om vi olyckligtvis skulle sakna någon produkt på lagret.
För ytterligare information och handledning är du välkommen att kontakta oss på Capella Marin AB för kvalificerad support. Vi besvarar eventuella frågor och berättar mer om våra propelleraxeltätningar.

KATALOG 2018
Har du frågor?