Propeller, Yanmar

Propeller Yanmar
Yanmar Diesel Engine Co, Ltd är ett japanskt företag som grundades 1910 och registrerades som varumärke 1920. Idag är Yanmar representerat över hela världen och är en marknadsledande tillverkare av dieselmotorer från 4 hk upp till 5000 hk.

Yanmar tillverkar inte bara marina dieselmotorer, utan även andra produkter som gasturbiner, generatoraggregat, traktorer samt insprutningssystem.

På Capella Marin Ab säljer vi fasta-, folding- samt flöjlande propellrar i en rad olika utföranden till Yanmar. Om du önskar att köpa propellrar och drivutrustning, hör då av dig till oss så hjälper vi dig.
Ring oss på Capella Marin

Capella Marin AB har ett brett utbud av propellrar från Yanmar

Sedan starten 1973 har Capella Marin AB varit verksamma och arbetat med fokus på båtars framdrift.
Med lång branschvana kan vi erbjuda framstående kompetens. I vårt kundregister ingår motorimportörer, båtvarv, servicevarv och privatpersoner, även Sjöfartsverket.

Vi har en egen mekanisk verkstad där vi utför servicearbeten som svarvning, fräsning, axelriktning, roderriktning och stigningsändring av bronspropellrar på riktblock. Med en egen verkstad är det möjligt för oss att erbjuda snabb och bra service.

Med vårt breda kontaktnät och goda relationer till ett flertal importörer, inrikes som utrikes, kan vi alltid ordna leveranser med snabba leveranstider.

Om du har frågor och funderingar kring vårt sortiment från Yanmar, ring då till oss så ger vi dig vidare information. Hjärtligt välkommen att kontakta oss på Capella Marin AB för propellerberäkning.

KATALOG 2018
Har du frågor?