Propeller, Stockholm

Propeller Stockholm
Ska du köpa en ny propeller till din båt? Eller har du en bronspropeller som behöver modifieras? Oavsett vad ärendet gäller, så kan vi på Capella Marin AB i Stockholm hjälpa dig.

Vi säljer propellrar från några av marknadens ledande tillverkare och i vår egna mekaniska verkstad kan vi hjälpa till med reparationsarbeten som svarvning, fräsning, axelriktning, roderriktning och stigningsändring av bronspropellrar på riktblock.

Valet av båtpropeller påverkar din båt och bränsleekonomi mer än du tror, vi hjälper dig och ser till att din båt förses med den rätta propellern.
Ring oss på Capella Marin

Capella Marin AB – Allt inom propellrar i Stockholm!

Capella Marin AB är ett företag som är specialiserade på båtars framdrift.
Verksamhetens huvudinriktning är dimensionering och import, samt försäljning av propellrar, axlar, drivknutar, lager osv.

Med över 40 års erfarenhet har vi skaffat oss en unik kompetens inom branschen. Vi utför propellerberäkningar med specialprogram. Vänd dig gärna till oss för kvalificerad hjälp vid propellerproblem.

Vi har ett stort kontaktnät och hållbara relationer med många olika importörer, inrikes som utrikes, vilket gör att vi alltid kan fixa snabba leveranser om vi olyckligtvis skulle sakna någon produkt på lagret.

För ytterligare information och rådgivning, varmt välkommen att ta kontakt med oss på Capella Marin AB i Stockholm. Vi besvarar eventuella frågor och berättar mer om vårt sortiment av propellrar!

KATALOG 2018
Har du frågor?