Mikado

Mikado
Mikado Propeller Co., Ltd är ett japanskt företag med över 110 års erfarenhet av utveckling, konstruktion samt tillverkning av propellrar. Företaget Mikado arbetar enligt TQC (Total Quality Control) och är certifierade för kvalitetssäkringssystemet ISO 9000. Mikado ingår i Nakashima-gruppen.

Capella Marin AB lagerför 2-, 3-, 4-, och 5-bladiga propellrar från Mikado. Vi har också
Ett stort antal begagnade inbytespropellrar på lager. Samtliga propellrar är i
standardutförande och tillverkade i manganbrons och nickelaluminiumbrons.
Propellrar av andra typer, material och dimensioner offereras.
Ring oss på Capella Marin

Capella Marin AB erbjuder propellrar från Mikado med upp till 5-blad

Sedan 1973 har Capella Marin AB arbetat med fokus på båtars framdrift.
Med lång branschvana kan vi erbjuda dig som kund en unik kompetens. I vårt kundregister ingår motorimportörer, båtvarv, servicevarv och privatpersoner, ävenledes Sjöfartsverket.
Vi har även en egen mekanisk verkstad där vi utför reparation- och servicearbeten som exempelvis svarvning, fräsning, axelriktning, roderriktning och stigningsändring av bronspropellrar från Mikado på riktblock. Att ha en egen verkstad gör det möjligt för oss att erbjuda snabb och kvalitativ service till våra kunder.

Med ett brett kontaktnät och goda relationer till ett flertal importörer, inrikes och utrikes, är det möjligt för oss att alltid ordna snabba leveranser.

Vid eventuella frågor och funderingar kring vårt sortiment från Mikado, hör då av dig till oss så ger vi dig ytterligare information. Varmt välkommen att kontakta oss på Capella Marin AB för propellerberäkning!

KATALOG 2018
Har du frågor?