Köpa propelleraxel

Köpa propelleraxel
Propelleraxeln är en del av drivlinan som överför motorns effekt till propellern. Därför är det viktigt att den är tillverkad i bästa kvalitet och är rätt dimensionerad, för att hålla för alla påfrestningar.

När du ska köpa propelleraxel kan vi på Capella Marin AB hjälpa dig att hitta rätt i vårt sortiment. Vi erbjuder även kvalitativa delar såsom propelleraxellager och olika typer av tätningar.
Ring oss på Capella Marin

Vi hjälper till med allt som rör propelleraxlar & propelleraxellager

Capella Marin AB grundades 1973 med fokus på båtars framdrift.
Huvudinriktningen inom verksamheten är dimensionering och import samt försäljning av propellrar, axlar, drivknutar, lager etc.

Med stor kunskap och lång erfarenhet utför vi propellerberäkningar med olika specialprogram. Vi har en egen mekanisk verkstad där vi genomför diverse reparation- och servicearbeten, så som svarvning, fräsning, axelriktning, roderriktning och stigningsändring av bronspropellrar på riktblock. Verkstaden gör det möjligt att erbjuda snabb och kvalitativ service till alla kunder.

Alltid korta leveranstider när du ska köpa propelleraxel

Vi har ett brett kontaktnät och många goda relationer med ett flertal importörer i norden, vilket gör att vi alltid har korta leveranstider även om vi skulle sakna någon produkt på vårt lager.

Ska du köpa en komplett propelleraxel eller behöver mindre delar såsom propelleraxellager? Varmt välkommen att kontakta oss på Capella Marin AB, så ger vi dig ytterligare information och rådgivning om vårt sortiment.

KATALOG 2018
Har du frågor?