Köpa Propeller

Köpa Propeller
Ditt val av propeller har större inverkan på din båts egenskaper än du tror. När du ska köpa propeller kan vi på Capella Marin AB hjälpa dig att hitta rätt i vårt sortiment för att ta fram den propeller som har bäst egenskaper för dig. Vi erbjuder propellrar från ett flertal av marknadens ledande tillverkare.

I vårt sortiment finner du modeller som:Ring oss på Capella Marin

  • Bronspropellrar
  • Aluminiumpropellrar för S-drev
  • Fasta propellrar 2 till 5 blad
  • Flöjlande propellrar
  • Folding propellrar
  • Rostfria Propellrar

När du ska köpa propeller till din båt – ring oss!

Capella Marin AB är ett företag som arbetar med fokus på båtars framdrift.
Verksamhetens huvudinriktningen är dimensionering och import, samt försäljning av propellrar, axlar, drivknutar, lager etc.

Med stor kompetens och lång erfarenhet utför vi beräkning av propellrar med diverse specialprogram. Vi har även en egen mekanisk verkstad där vi utför reparation- och servicearbeten som svarvning, fräsning, axelriktning, roderriktning och stigningsändring av bronspropellrar på riktblock. Att ha en egen verkstad gör det möjligt för oss att erbjuda snabb och kvalitativ service till alla våra kunder.

Vi har ett brett kontaktnät och goda relationer med ett flertal importörer både inrikes och utrikes som gör att vi alltid ordna snabba leveranser om vi av någon anledning skulle sakna någon produkt på vårt lager.

När du ska köpa propeller till din båt är du varmt välkommen att kontakta oss på Capella Marin AB för vidare information kring vårt sortiment.

KATALOG 2018
Har du frågor?