KÖPA BÅTPROPELLER

Vi på Capella erbjuder försäljning och reparation av båtpropellrar från olika märken såsom Nakashima, Teignbridge, Veem, Skiboat och CJR.


Välj bland våra olika båtpropeller


KÖPA BÅTPROPELLLERKÖPA BÅTPROPELLLER

Hos oss på Capella Marin hittar en stor och brett erbjudande kring olika modeller av båtpropeller som du kan behöva som båtägare. Capella Marin erbjuder olika modeller av propeller som du kan välja bland och som passar dig bäst. När du köper propeller så är det bra att ha koll vilket material du kommer använda dig av till din båt.

VAL AV BÅTPROPELLER

När du köper en propeller till din båt så ska den vara viktanpassad efter din båt samt hur lång dess skrov är. Hos oss på Capella Marin sortiment så kommer du hitta flera sorters av olika propeller som kommer från olika tillverkare. Hos oss på Capella Marin så har du en del val av båtpropeller. Att köpa propeller hos oss så kan du välja bland dem olika modeller som vi har tel exempel, köpa båtpropeller från Mikado, Köpa båtpropeller Skiboat, CJR special, Teignbridgde bronspropellrar, samt VEEM Interceptor

Vi kan även hjälpa dig med val av båtpropeller, ifall man inte har så bra koll med att välja båtpropeller så finns våra experter på Capella som kan hjälpa dig med båtpropeller, att renovera båtpropeller är också ett smart och bra val ekonomisk och det kan vi ordna på vår verkstad åt er.

Billiga båtpropeller kan vara ett bra alternativ och till bra kvalitet av båtpropeller som vi kan erbjuda, har du funderingar kring båtpropeller pris se till och kontakta oss idag så kommer vi definitivt att hjälpa dig med dessa frågor.


KATALOG 2018
Har du frågor?