Foldingpropeller

Foldingpropeller
Fördelen med en foldingpropeller är att bladen fälls ihop vid segling och ger därmed lägre seglingsmotstånd. På Capella Marin AB erbjuder vi två varianter av foldingpropellrar: 2-bladiga och 3-bladiga.

Den 2-badiga foldingpropellern är en unikt och modernt stömlinjeformad propeller som är konstruerad för att kunna uppfylla både nöjesseglarens och tävlingsseglarens krav. Denna har hög verkningsgrad vid körning framåt, samt bakåt.
Ring oss på Capella Marin
3-bladiga propellrar har likartade egenskaper som de 2-bladiga. Den 3-bladiga foldingpropellrerns bladsektion är en aning skrewback-formad, vilket ger en tystare gång. Detta är ett perfekt val om man eftersöker starkare dragkraft och vibrationsfri gång. Den 3-bladiga foldingpropellern erbjuder även bättre manövreringsegenskaper och back.

Lång erfarenhet och bred kunskap kring foldingpropellrar

Capella Marin AB grundades 1973. Vi arbetar med fokus på båtars framdrift och har under åren samlat på oss stor kompetens och erfarenhet inom branschen.

Vi utför egna propellerberäkningar med olika specialprogram. I vår egna mekaniska verkstad utför vi diverse reparation- och servicearbeten. Med denna resurs kan vi snabbt och enkelt hjälpa våra kunder.

Om varan som du söker inte skulle finnas på vårt lager av någon anledning, så kan vi med hjälp från vårt breda kontaktnät och goda relationer till ett flertal importörer alltid lösa det.

När du ska köpa foldingpropeller till din båt är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på Capella Marin AB för vidare information och rådgivning kring vårt sortiment.

KATALOG 2018
Har du frågor?