Flexofold

Flexofold
Fördelen med en foldingpropeller är att bladen fälls ihop vid segling. På Capella Marin AB erbjuder vi två modeller av foldingpropellrar från Flexofold: 2-bladig och 3-bladig.

Flexofold 2-badig propeller har en unik och modern bladkonstruktion med utsökta egenskaper och mycket goda testresultat. Den har hög verkningsgrad, samt hög dragkraft både vid körning framåt och bakåt.

Den 3-bladiga propellern från Flexofold har likartade egenskaper som den 2-bladiga. Bladsektionen är formad för att ge en tystare gång, vilket är ett perfekt val vid högre motoreffekt. Den 3-bladiga modellen erbjuder även bättre manövreringsegenskaper och bättre dragkraft vid backning.
Ring oss på Capella Marin
Den 2-bladiga (Flexofold) foldingpropellern finns också i racingutförande. Racingpropellern har lägre seglingsmotstånd än standardpropellern.

Hos oss finner du 2- och 3- bladiga foldingpropellrar från Flexofold!

Sedan 1973 har Capella Marin AB arbetat med fokus på båtars framdrift.
Med lång branschvana kan vi erbjuda dig som kund en unik kompetens. I vårt kundregister ingår motorimportörer, båtvarv, servicevarv och privatpersoner, tillika Sjöfartsverket.

I vårt sortiment hittar du propellrar från ett flertal marknadsledande tillverkare och vi har tagit aktiv del i utvecklingen av folding-propellern Flexofold. Egen tillverkning förekommer också till viss del, samt export. Skulle vi av någon anledning inte ha den produkt du söker, så kan vi enkelt lösa det med hjälp från vårt breda kontaktnät som består av ett flertal importörer.

För ytterligare information är du hjärtligt välkommen att ringa oss på Capella Marin AB.

KATALOG 2018
Har du frågor?