Bronspropeller

Bronspropeller
Har du råkat ut för en grundstötning med din bronspropeller? Oavsett vilken typ av skada det gäller så kan vi på Capella Marin AB hjälpa dig att reparera den. I vår egna mekaniska verkstad kan vi utföra och kvalitativa reparationer, samt övriga servicearbeten så som svarvning, fräsning, axelriktning, roderriktning och stigningsändring av bronspropellrar på riktblock.

På Capella Marin AB har vi lång erfarenhet av dimensionering och import samt försäljning och reparation av bland annat bronspropellrar, axlar, drivknutar, lager osv. Sedan starten 1973 har vi reparerat alla typer av propellrar i stål och brons för såväl större fritidsbåtar som för kommersiell sjöfart. Genom att reparera bronspropellern, så kan vi i de flesta fall återställa den till nyskick.
Ring oss på Capella Marin

Vi reparerar din bronspropeller i vår egen mekaniska verkstad

I över 40 år har Capella Marin AB arbetat med fokus på båtars framdrift.
Med lång branschvana kan vi erbjuda en kompetens i särklass. I vårt kundregister ingår motorimportörer, båtvarv, servicevarv och privatpersoner, likaså Sjöfartsverket.

I vårt sortiment finner du bronspropellrar från flera marknadsledande tillverkare och vi har tagit aktiv del i utvecklingen av bl.a. folding-propellern Flex-O-Fold. Viss egen tillverkning förekommer också, samt export. Skulle vi av någon anledning inte ha den vara du söker, så kan vi med hjälp från vårt breda kontaktnät med ett flertal importörer alltid lösa det.

För vidare information kring bronspropellrar är du varmt välkommen att kontakta oss på Capella Marin AB!

KATALOG 2018
Har du frågor?