Axeltätning

 

Axeltätning båt

Vi på Capella Marin erbjuder mekanisk axeltätning, försäljning och reparation av axeltätning.Axeltätning båt

Axeltätning båt
Axeltätning


Axeltätning

Vi erbjuder vad som kallas "dropplösa" axeltätningar, som kommer att vara helt vattentäta för fritidsbåtar. Andra typer och märken kan hittas i bruk - vissa. Moderna läckagefria båtar med grunda länspump är olika. Många båtägare vill att deras länspump ska vara så torr som resten av båten. Numera finns det ett mycket större val när det gäller att stoppa vattnet som kommer in via axeltätning. Axeltätningar kommer att delas upp i två huvudgrupper det första är, radialtätning och läpp tätningen. Båda typerna använder en ledad gummihylsa för att hålla vattnet ute. Vissa axeltätningar måste beställas för din exakta axelstorlek och sträng rörstorlek, medan andra har lite justering och passar ett antal storlekar. Vi på Capella Marin kommer att hjälpa dig med det rätta storleken kring axeltätning samt om du har frågor kring axeltätning pump, mekanisk axeltätning, pss axeltätning. Våra PSS plantätning är en vattensmord axeltätning.

Axeltätning Radialtätning & Läpptätning

Vi kommer att hjälpa dig med information kring radialtätning eller läpptätning. Läpptäningen är oftast lätt utbytbara utan att axeln går isär.

Hos oss på Capella Marin så erbjuder vi våra kunder SeriesOne axeltätning av typen radialtätning eller ”läpptätning” samt Strong Sure Seal axeltätning av typen radialtätning eller ”läpptätning” och flera andra modeller som ni kan hitta på vår online shop.

Axeltätning är lätt att installera och pålitlig att använda Det går bra att Montera den runt hylsröret

Kontakta oss om du frågor kring Axeltätning båt så hjälper vi dig.

+46(0)8-390900

marin@capella.se
Axeltätning radialtätningar

Radialtätning
Radialtätning
KATALOG 2018
Har du frågor?