Axeltätning, båt

Axeltätning Båt
Med en högkvalitativ axeltätning kan man minska underhållskostnaderna, efterjusteringarna och framtida kostnader som uppstår på grund av traditionella axeltätningar. Man får även en axeltätning som är dropplös vilket innebär att man besparas slagvatten i kölsvinet. Hos oss på Capella Marin AB erbjuder vi axeltätningar för såväl större fritidsbåtar som för båtar inom kommersiell sjöfart.
Ring oss på Capella Marin

Axeltätningar för såväl större fritidsbåtar som yrkesbåtar

Axeltätningarna är tillverkade för att uppfylla de särskilda krav som finns för både fritids- och yrkesbåtar. Tätningarna kräver ingen egen packning, utan behöver bara kontrolleras med rätt intervall. Våra axeltätningar är lätta att installera och är en utmärkt ersättning för äldre tätningsvarianter. Det enda som egentligen behövs är en korrekt utförd installation.

Capella Marin AB har sedan starten 1973 arbetat med fokus på båtars framdrift.
Med flerårig erfarenhet kan vi erbjuda en särklassig kompetens om båtars framdrift. Vi har en egen mekanisk verkstad, vilket betyder att vi kan erbjuda snabb och kvalitativ service till våra kunder. I vårt kundregister ingår motorimportörer, båtvarv, servicevarv, privatpersoner samt även Sjöfartsverket.

Ledande importör av axeltätning för dig båt!

Vi importerar produkter direkt från ledande tillverkare och har tagit aktiv del i utvecklingen av bl.a. folding-propellern Flex-O-Fold. Viss egen tillverkning förekommer också, samt export. Om vi av någon anledning inte skulle ha den vara du söker på lager, så kan vi med hjälp från vårt breda kontaktnät med ett flertal importörer alltid fixa det.

För vidare information är du varmt välkommen att kontakta oss på Capella Marin AB för kvalificerad handledning. Vi besvarar eventuella frågor och berättar närmare om våra axeltätningar.

KATALOG 2018
Har du frågor?