Axellager, båt

Axellager Båt
På Capella Marin AB erbjuder vi ett brett sortiment av vattensmorda axellager för din båt. Välj mellan olika storlekar i tum och mm mått. Viss egen tillverkning av axellager förekommer också, samt export.

Vi tillhandahåller större fritidsbåtar och kommersiell sjöfart med kvalitativa axellager. I vårt kundregister ingår motorimportörer, båtvarv, servicevarv och privatpersoner, samt även Sjöfartsverket
Ring oss på Capella Marin

Service och försäljning av axellager för din båt

För 40 år sedan grundades Capella Marin AB med båtars framdrift som fokus och en huvudinriktning inom dimensionering och import, samt försäljning av propellrar, axlar, drivknutar, lager osv. Med stor sakkunskap och många års erfarenhet utför vi även propellerberäkningar med olika specialprogram.

I vår egna mekaniska verkstad utför vi även diverse servicearbeten av axellager för båtar, samt svarvning, fräsning, axelriktning, roderriktning och stigningsändring av bronspropellrar på riktblock. Detta är mycket fördelaktigt då det gör att vi kan erbjuda snabb och kvalitativ service efter anspråk.

Axellager för många båtar – alltid snabb leverans!

Vi har ett brett kontaktnät och många goda relationer med ett flertal importörer, både utrikes och inrikes. Detta göra att vi alltid kan erbjuda korta leveranstider, även om vi av någon anledning kulle sakna någon produkt på vårt lager.

Behöver du hjälp att finna det rätta axellagret till din båt? Vänd dig då till oss på Capella Marin AB, så ger vi dig ytterligare information och personlig rådgivning om vårt fullständiga sortiment.

Varmt välkommen!

KATALOG 2018
Har du frågor?